tuning Hyundai

Sneller optrekken uit uw auto

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Hyundai auto chiptunen?

De ecu software van uw Hyundai is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Hyundai auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Hyundai auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Hyundai auto chiptuning:​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier uit uw Hyundai​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningHyundai?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Hyundai een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Hyundai chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Hyundai past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Hyundai auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Hyundai in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Hyundai chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

De beste Hyundaituning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Hyundai motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Hyundai OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hyundai is de meest populaire vorm van tuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Hyundai.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Hyundai auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Hyundai auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Hyundai ECU niet te ontmantelen.

Lees een regelmatig vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Hyundai auto met meer kracht, zonder dat je Hyundai er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Hyundai Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Hyundai tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Hyundai auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Hyundai auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Hyundai behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Hyundai. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Hyundai wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

chiptuning

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Hyundai auto wordt!

Specialistische ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je Hyundai halen.

Zeker, je auto Hyundai chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto Hyundai je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor meer info over Hyundai eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Hyundai. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chiptunen van je Hyundai is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning tuning vestigingen. Beneden ziet u een kaart van de chiptuning vestigingen

We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Hyundai auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.