chip tuning Honda

Sportiever karakter uit uw auto

Kies uw Honda type

Honda S2000 Honda HR-V Honda FR-V Honda CR-V Honda Civic Honda Accord

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Honda chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Honda auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Honda vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door chiptuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Honda veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​

Meer PK's

Beter geluid

Meer plezier uit uw auto​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Honda

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Honda chiptuning engineer onderworpen. Deze Honda engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Honda. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Honda auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

De beste Hondatuning files in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Honda kan worden!

Methodes voor Honda motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Honda OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Honda chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Honda auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Honda chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Honda ECU niet te ontmantelen.

Bekijk een regelmatig vraag:

Je Honda auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Honda chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Honda auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Honda. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Honda auto haalt.

Stage 2 Honda chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Honda.

Honda laten chippen

Ontdek wat het chippen voor uw Honda kan doen:

Gespecialiseerde know-how over Honda ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de Honda fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto Honda kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Honda producent het maximale uit je Honda halen.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Honda! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Zie hier alle informatie over eco tuning Honda.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Honda. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw Honda kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we locaties. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun je hieronder bekijken:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Honda auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Honda auto en bent u uw Honda dus even kwijt.