chip tuning Holden

Meer koppel

Kies uw auto:

Holden Trax Holden Rodeo Holden Monaro Holden Cruze Holden Commodore Holden Colorado Holden Captiva

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Holden auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Holden kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u Holdenen dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​

Meer koppel

Sportiever geluid

Meer rijplezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Holden

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Holden auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Holden chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Holden hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Holden auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Holden is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Holden nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Holden

Goede accu voeding gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Holden OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Holden is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Holden zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Holden auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Holden auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Holden ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Holden auto met meer kracht, zonder dat je Holden auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Holden

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Holdentuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Holden. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Holden is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Diepgaande kennis over Holden ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Holden auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de Holden fabrikant kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Holden producent het maximale uit je auto Holden halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je Holden zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Zie hier alle info over Holden eco chip tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto Holden) beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. De chiptuning vestigingen kun jij hieronder vinden

We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Holden chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Holden auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Holden auto en bent u uw auto dus even kwijt.