chip tuning Ferrari

Meer vermogen

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw Ferrari auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​

Sneller optrekken uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw auto

Meer plezier uit uw auto​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Ferrari

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Ferrari aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Ferrari hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Ferrari past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Ferrari. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Ferrari auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Ferrari auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Ferrari auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Ferrari

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Goede Ferrarituning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u Ferrari auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Ferrari motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Ferrari OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Ferrari chippen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Ferrari auto.

Hierdoor is dit een voordelige Ferrari chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Ferrari auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Je Ferrari auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Ferrari

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ferrari chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Ferrari auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ferrari haalt.

Stage 2 chiptuning Ferrari is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Ferrari auto.

chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Diepgaande kennis over Ferrari ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ferrarisoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het zit:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto fabrikant kan veranderen en je Ferrari kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Ferrari producent het maximale uit je Ferrari halen.

Ja, het Ferrari chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Voor informatie over Ferrari eco chip tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je Ferrari. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Ferrari kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel het land hebben we vestigingen. Hieronder kunt u al de Mijn Chiptuning locaties zien:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Ferrari auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ferrari auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ferrari auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.