chiptuning Chrysler

Sneller optrekken uit uw auto

Kies uw Chrysler

Chrysler Voyager Chrysler Town & Country Chrysler Sebring Chrysler PT Cruiser Chrysler Pacifica Chrysler Grand Voyager Chrysler Crossfire Chrysler Aspen Chrysler 300C Chrysler 200

Als uw auto hier niet tussen staat kunnen wij deze vaak alsnog chiptunen. Vul uw kenteken dan hier in en dan krijgt u een vrijblijvende offerte.

Wat voor voordelen heeft chiptuning Chrysler voor mijn Chrysler auto?

De standaard software in de motor controller van uw Chrysler is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Chrysler auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Chrysler auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Chrysler heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto tuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​

Meer koppel uit uw auto

Geluid klinkt beter

Meer rijplezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Chrysler worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Chrysler chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Chrysler auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Chrysler auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Chrysler. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Chrysler een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Chrysler nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Chrysler auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Chrysler chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Chrysler.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chrysler

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst

Exclusief gebruik van goede Chrysler chiptuning software

Ontdek wat het chippen voor u Chrysler auto kan doen:

Methodes voor Chrysler motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Chrysler OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Chrysler is een populaire methode om je Chrysler auto te chiptunen. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Chrysler auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Chrysler auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Lees een vaak vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Chrysler er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chrysler chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Chrysler auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chrysler, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Chrysler chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Chrysler auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Chrysler auto haalt.

Stage 2 Chrysler chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Chrysler auto.

Chrysler chiptuning
Chrysler Voyager / Grand Voyager dyno resultaat na chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

Diepgaande kennis over Chrysler ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chrysler auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chrysler chiptuning.

Zo doen wij naast chiptuning Chrysler ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto Chrysler kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je Chrysler halen.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Ontdek alle informatie over Chrysler eco chiptuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Chrysler. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Beneden kunt u al de vestigingen vinden:

We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Chrysler chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Chrysler auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chrysler auto en bent u uw Chrysler auto dus even kwijt.