ecu chiptuning Chevrolet

Sportiever karakter

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Chevrolet auto is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Chevrolet auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door ecu tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u opChevroleten dat uw Chevrolet veel lekkerder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Chevrolet meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Chevrolet chiptuning:​

Sneller optrekken

Geluid klinkt harder uit uw Chevrolet

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Chevrolet plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw Chevrolet auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Chevrolet auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Chevrolet.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Chevrolet past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Chevrolet. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Chevrolet auto waarborgen. Zonder uw Chevrolet voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Chevrolet in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Chevrolet

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Chevrolet motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Chevrolet OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Chevrolet chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Chevrolet ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een vaak vraag:

Door het Chevrolet auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Chevrolet chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Chevrolet chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Chevrolet is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Chevrolet auto.

chiptuning https://mijnchiptuning.nl/wp-content/uploads/2019/06/chevrolet-chiptuning.jpg
Resultaat chippen Chevrolet Captiva

Ontdek wat chiptuning voor u Chevrolet kan doen:

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Chevrolet auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Chevrolet chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Chevrolet autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Chevrolet fabrikanten ook. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Chevrolet fabrikant je Chevrolet kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto Chevrolet halen.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle informatie over Chevrolet eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Chevrolet. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw Chevrolet beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chippen van je Chevrolet is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door heel Nederland. Beneden ziet u een kaart van de tuning locaties

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Chevrolet chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Chevrolet auto en bent u uw Chevrolet dus even kwijt.