Audi chiptuning

Meer vermogen uit uw auto

Kies uw auto

Ontdek wat chiptuning voor uw Audi auto kan doen:

De standaard software in de Audi ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​

Meer koppel

Sportiever geluid uit uw Audi

Comfortabeler rijden​ met uw Audi​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappenAudi?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Audi op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Audi engineer. Daarna sturen we de software van uw Audi aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Audi ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Audi engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Audi auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Audi in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Audi chiptunen

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Audi wordt!

Methodes voor Audi motor tuning:

Voor het Audi motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Audi OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Audi is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Audi ECU uit elkaar te hoeven halen.

Antwoord op een regelmatig vraag:

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Audi er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Audi Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Audituning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Audi behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Audi genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Audi chiptuning
Voorbeeld van meer vermogen door audi chiptuning.

Ontdek wat chiptuning voor u Audi auto kan doen:

Gespecialiseerde notie over ECU's

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Audi kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Audi.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je Audi kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Audi fabrikant het maximale uit je Audi halen.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je Audi! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je Audi je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Ontdek alles over Audi eco chip tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je Audi. Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland hebben we vestigingen. Hier beneden ziet u een kaart van onze tuning vestigingen

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij