Volvo XC70 T6 Polestar 329pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volvo xc70 t6 polestar 329pk

Stage 1 Volvo XC70 T6 Polestar 329pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 329pk 340pk +3.3%
Koppel 480nm 500nm +4.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volvo XC70 T6 Polestar 329pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Volvo XC70 gaat u merken dat uw Volvo XC70 veel lekkerder rijdt door Volvo XC70 tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sneller optrekken
 • Meer plezier uit uw Volvo XC70 T6 Polestar 329pk​
 • Beter geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volvo XC70 T6 Polestar 329pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volvo XC70 T6 Polestar 329pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volvo XC70 T6 Polestar 329pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volvo XC70 T6 Polestar 329pk waarborgen. Zonder uw Volvo XC70 T6 Polestar 329pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volvo XC70 T6 Polestar 329pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volvo XC70 T6 Polestar 329pk.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volvo XC70 T6 Polestar 329pk
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volvo XC70 T6 Polestar 329pk kan doen:
 • De beste Volvo XC70tuning bestanden in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volvo XC70 T6 Polestar 329pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volvo XC70 T6 Polestar 329pk kan worden!

Methodes voor Volvo XC70 T6 Polestar 329pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volvo XC70 T6 Polestar 329pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volvo XC70 T6 Polestar 329pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volvo XC70 T6 Polestar 329pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Volvo XC70 T6 Polestar 329pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volvo XC70 T6 Polestar 329pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volvo XC70 T6 Polestar 329pktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volvo XC70 T6 Polestar 329pk. Hierbij pas je de Volvo XC70 T6 Polestar 329pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volvo XC70 T6 Polestar 329pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volvo XC70 T6 Polestar 329pk.

Gespecialiseerde notie over Volvo XC70 T6 Polestar 329pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volvo auto.

Daarom is je Volvo al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.