Volvo XC70 T6 285pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volvo xc70 t6 285pk

Stage 1 Volvo XC70 T6 285pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 285pk 310pk +8.8%
Koppel 400nm 470nm +17.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volvo XC70 T6 285pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volvo XC70 chip tunen. Je Volvo XC70 T6 285pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volvo

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volvo XC70 T6 285pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volvo XC70 T6 285pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volvo XC70 T6 285pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volvo XC70 T6 285pk werd uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volvo XC70 T6 285pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volvo XC70 T6 285pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Volvo XC70 T6 285pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volvo auto
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volvo XC70 T6 285pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Ontdek wat auto tuning voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volvo XC70 T6 285pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volvo XC70 T6 285pk is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volvo XC70 T6 285pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volvo XC70 T6 285pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volvo XC70 T6 285pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volvo XC70 T6 285pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volvo XC70 T6 285pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volvo XC70 T6 285pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volvo XC70 T6 285pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volvo XC70 T6 285pk chiptuning. Je Volvo XC70 T6 285pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volvo XC70 T6 285pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volvo , zonder dat hierbij veranderingen Volvo baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volvo .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.