Volvo S70 R 240pk aut Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volvo s70 r 240pk aut

Stage 1 Volvo S70 R 240pk aut Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 310pk +29.2%
Koppel 330nm 420nm +27.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volvo S70 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volvo S70 R 240pk aut kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Volvo S70 R 240pk aut zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volvo S70 veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter uit uw Volvo
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volvo S70 R 240pk aut
 • Meer koppel
 • Meer rijplezier uit uw Volvo S70 R 240pk aut​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volvo S70 R 240pk aut om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Volvo S70 R 240pk aut chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volvo S70 R 240pk aut.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volvo S70 R 240pk aut dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volvo S70 R 240pk aut.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Volvo S70 R 240pk aut in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volvo S70 R 240pk aut
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Volvo S70tuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volvo S70 R 240pk aut wordt!

Verschillende vormen Volvo S70 R 240pk aut motor tuning:

Voor het Volvo S70 R 240pk aut motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volvo S70 R 240pk aut OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volvo S70 R 240pk aut chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volvo S70 R 240pk aut zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volvo S70 R 240pk aut chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volvo S70 R 240pk aut door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volvo S70 R 240pk aut ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volvo S70 R 240pk aut ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volvo S70 R 240pk aut chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze vorm van Volvo S70 R 240pk aut tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volvo S70 R 240pk aut genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volvo S70 R 240pk aut is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volvo S70 R 240pk aut kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volvo S70 R 240pk aut.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volvo auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.