Volvo S60 T5 260pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volvo s60 t5 260pk

Stage 1 Volvo S60 T5 260pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 260pk 310pk +19.2%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Volvo S60 T5 260pk auto kan doen:

De ecu software van uw Volvo S60 T5 260pk is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volvo S60 T5 260pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

chiptuning Volvo S60 T5 260pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Volvo S60 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volvo
 • Meer performance uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage één tunen Volvo S60 T5 260pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volvo S60 T5 260pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volvo S60 T5 260pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volvo S60 T5 260pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volvo S60 T5 260pk is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volvo S60 T5 260pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volvo S60 T5 260pk kan worden!

Verschillende vormen Volvo S60 T5 260pk motor tuning:

Voor het Volvo S60 T5 260pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volvo S60 T5 260pk OBD chiptuning

OBD tuning Volvo S60 T5 260pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volvo S60 T5 260pk met meer performance, zonder dat je Volvo S60 T5 260pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volvo S60 T5 260pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volvo S60 T5 260pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volvo S60 T5 260pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Volvo S60 T5 260pk ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Volvo S60 T5 260pk ook verscheidene andere software modificaties voor Volvo S60 T5 260pk als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu programmeren Volkswagen
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volvo auto, zonder dat hierbij veranderingen Volvo baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volvo auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volvo zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volvo doen.