Volvo S60 R 2.5T Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volvo s60 r 2.5t

Stage 1 Volvo S60 R 2.5T Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 335pk +11.7%
Koppel 400nm 460nm +15%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft tuning Volvo S60 R 2.5T?

De ecu software van uw Volvo S60 R 2.5T is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw Volvo kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

tuning Volvo S60 R 2.5T zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Volvo S60 R 2.5T meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Sneller optrekken
 • Mooier geluid

Hoe werkt het?​

Bij stage one tuning Volvo S60 R 2.5T plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volvo S60 R 2.5T specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volvo S60 R 2.5T aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volvo S60 R 2.5T is uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volvo S60 R 2.5T waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Volvo S60 R 2.5T in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Volvo S60 R 2.5T chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volvo S60 R 2.5T.

Veilige chip tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volvo S60 R 2.5T
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volvo S60 R 2.5T motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volvo S60 R 2.5T OBD chiptuning

OBD tuning Volvo S60 R 2.5T is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volvo S60 R 2.5T.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Volvo S60 R 2.5T er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volvo S60 R 2.5T chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volvo S60 R 2.5T behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volvo S60 R 2.5T chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volvo S60 R 2.5T is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Volvo S60 R 2.5T ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volvo S60 R 2.5T kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volvo S60 R 2.5T chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Mercury ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volvo chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volvo auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volvo auto en bent u uw Volvo dus even kwijt.