Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.5 tdi 174pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 174pk 204pk +17.2%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk?

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Transporter / Multivan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Transporter / Multivan meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Sportiever geluid

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk kan worden!
 • Goede Volkswagen Transporter / Multivanchiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 174pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Aston Martin bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.