Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.5 tdi 150pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 295nm 350nm +18.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Volkswagen Transporter / Multivan tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Transporter / Multivan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tunen Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk
 • Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk wordt!

Methodes voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk. Hierbij pas je de Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pk ECU programmatuur notie

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Transporter / Multivan 2.5 TDI 150pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.