Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 2.0 tdi cr 140pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 180pk +28.6%
Koppel 340nm 410nm +20.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen Transporter / Multivan is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Transporter / Multivan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Transporter / Multivan kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Volkswagen Transporter / Multivan tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Transporter / Multivan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk?​

Voor stage one chippen Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Volkswagen Transporter / Multivantuning bestanden in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk. Hierbij pas je de Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Transporter / Multivan 2.0 TDI CR 140pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

zelf ecu programmeren Honda
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.