Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen transporter / multivan 1.9 tdi 86pk

Stage 1 Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 86pk 140pk +62.8%
Koppel 200nm 320nm +60%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Transporter / Multivan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Transporter / Multivan heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Transporter / Multivan gaat u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Volkswagen Transporter / Multivan tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen Transporter / Multivan meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk​
 • Geluid klinkt harder uit uw Volkswagen
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk.

De chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk is een populaire methode om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Transporter / Multivan 1.9 TDI 86pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.