Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 2.0 tdi cr 177pk

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 215pk +21.5%
Koppel 380nm 430nm +13.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk auto chiptunen?

De standaard software in de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk.

Veilige auto tuning

 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze methode van Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 177pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Smart motor ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.