Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 2.0 tdi cr 136pk

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 180pk +32.4%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Volkswagen Touran is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Touran kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Touran veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Touran meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Harder geluid uit uw Volkswagen
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning files

Ontdek wat auto chip tuning voor u Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk te chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI CR 136pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.