Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 2.0 tdi 150pk

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 190pk +26.7%
Koppel 340nm 420nm +23.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Touran is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Touran tunen. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk chiptuning:​​

 • Beter geluid
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk
 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk is een populaire methode om je Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Touran 2.0 TDI 150pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.