Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 2.0 fsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 160pk +6.7%
Koppel 200nm 215nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer koppel uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Touran 2.0 FSI 150pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk tuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Touran 2.0 FSI 150pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Nissan externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.