Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 1.6 tdi 110pk

Stage 1 Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 150pk +36.4%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Touran is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk zult u merken dat uw Volkswagen Touran veel soepelder gaat door tuning Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk
 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Beter geluid
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk chiptuning bestanden
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Touran 1.6 TDI 110pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.