Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 1.5 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Touran is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk:​​

 • Harder geluid
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk​
 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk kan doen:

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Touran 1.5 TSI 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Bentley ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.