Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touran 1.4 tsi 170pk (cthb)

Stage 1 Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB)?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Touran kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Volkswagen Touran tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Minder brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB)
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Gebruik van de beste Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) tuning files
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) motor tuning:

Voor het Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) is de meest populaire methode van tuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB).

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB)!

Chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB).

Specialistische Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Touran 1.4 TSI 170pk (CTHB) ook diverse andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.