Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg 3.6i v6 280pk

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 300pk +7.1%
Koppel 360nm 380nm +5.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk ecu van uw Volkswagen Touareg is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chip tuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chip tuning Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Touareg veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk.

De chiptuning Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk!

Chiptuning Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Touareg 3.6i V6 280pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Vauxhall
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.