Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg 3.0 v6 tdi 286pk

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 286pk 350pk +22.4%
Koppel 600nm 720nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700800

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Touareg is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Touareg kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Touareg gaat u merken dat uw Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk veel soepelder gaat door tuning Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk. Je Volkswagen Touareg zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij bekomt is veel consequenter.

De voordelen Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk.

De chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • Gebruik van goede tuning files
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk wordt!
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk. Je Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 V6 TDI 286pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.