Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen touareg 3.0 tsi 380pk

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 380pk 430pk +13.2%
Koppel 580nm 690nm +19%
 • Tuning-opties:

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na075150225300375450

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk?

De ecu software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen tuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk gaat u merken dat uw Volkswagen Touareg veel soepelder rijdt door chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk chiptuning:​​

 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid
 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage één chippen Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk.

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van goede tuning software
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk is de meest gevraagde methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk chiptuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Touareg 3.0 TSI 380pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Lotus
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.