Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan allspace 2.0 tsi 220pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 220pk 275pk +25%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk chiptunen?

De standaard software in de Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk ecu van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Volkswagen Tiguan Allspace chip tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk
 • Sportiever karakter

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede Volkswagen Tiguan Allspacetuning software in gebruik
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TSI 220pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.