Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan allspace 2.0 tdi bi-turbo 240pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 240pk 300pk +25%
Koppel 500nm 580nm +16%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Tiguan Allspace zult u merken dat uw Volkswagen Tiguan Allspace veel lekkerder gaat door chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk:​​

 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • De beste Volkswagen Tiguan Allspacetuning files in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk
 • We back-uppen uw software eerst

Ontdek wat auto chip tunen voor u Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk!

Stage 2 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk chiptuning

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Tiguan Allspace 2.0 TDI Bi-Turbo 240pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Ferrari ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.