Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tsi 180pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 260pk +44.4%
Koppel 280nm 400nm +42.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Tiguan kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk veel lekkerder rijdt door chip tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk​

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk.

Veilige chiptuning

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • De beste Volkswagen Tiguantuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk is de meest populaire vorm van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TSI 180pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu soft tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.