Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tdi cr 177pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 215pk +21.5%
Koppel 380nm 430nm +13.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Tiguan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto tuning.

Door het chiptunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk. Je Volkswagen Tiguan zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk:​​

 • Meer plezier ​
 • Mooier geluid uit uw Volkswagen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto kan worden!
 • Gebruik van de beste Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk chiptuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk is een populaire methode om je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 177pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.