Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tdi cr 115pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 190pk +65.2%
Koppel 320nm 420nm +31.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Tiguan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Tiguan zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer performance

Hoe werkt het?​

Bij stage one chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • We kopiëren uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • Gebruik van goede Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk chiptuning. Je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 115pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.