Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 2.0 tdi cr 110pk

Stage 1 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 185pk +68.2%
Koppel 280nm 410nm +46.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Tiguan is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk
 • Sneller optrekken
 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk?​

Bij stage één tuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk tuning bestanden
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Tiguan 2.0 TDI CR 110pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Mitsubishi ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.