Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen tiguan 1.4 tsi 150pk (ctha)

Stage 1 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA)?

De ecu van uw Volkswagen Tiguan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door Volkswagen Tiguan tunen. Je Volkswagen Tiguan zal vlotter optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) chiptuning:​​

 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) waarborgen. Zonder uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige auto tuning

 • Goede Volkswagen Tiguanchiptuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) chiptuning genoemd. Je Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA).

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Tiguan 1.4 TSI 150pk (CTHA) ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Hyundai ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw auto dus even kwijt.