Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 180pk +20%
Koppel 250nm 335nm +34%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu tuning.

In een paar uur kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk zult u merken dat uw Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk veel soepelder gaat door chiptuning Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk. Je Volkswagen T-Cross zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Sportiever geluid
 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede tuning files
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk wordt!

Methodes voor Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk motor tuning:

Voor het Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk!

Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen T-Cross 1.5 TSI 150pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.