Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 2.0 tdi cr 185pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 185pk 225pk +21.6%
Koppel 380nm 460nm +21.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Sharan is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Volkswagen Sharan tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Gebruik van beste chiptuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk te tunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 185pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

bosch ecu tuning Infiniti
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.