Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 2.0 tdi cr 177pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 215pk +21.5%
Koppel 380nm 430nm +13.2%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk?

De ecu software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk zult u merken dat uw Volkswagen Sharan veel soepelder rijdt door Volkswagen Sharan chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Volkswagen Sharan meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Minder brandstof gebruik
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk?​

Bij stage 1 tunen Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede tuning software
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk. Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 177pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.