Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 2.0 tdi cr 136pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 180pk +32.4%
Koppel 320nm 410nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Sharan is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Sharan veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk zal rapper optrekken en de performance die hij hierbij levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Sportiever geluid uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Goede Volkswagen Sharantuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk

Ontdek wat chip tuning voor uw Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk is de meest populaire vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk genoemd. Je Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Sharan 2.0 TDI CR 136pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.