Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 1.9 tdi 110pk

Stage 1 Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 235nm 300nm +27.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Volkswagen Sharan tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Sharan meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer vermogen
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk?​

Voor stage 1 chippen Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk waarborgen. Zonder uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • De beste Volkswagen Sharanchiptuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Specialistische Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Sharan 1.9 TDI 110pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Lotus ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.