Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen sharan 1.4 tsi 150pk (ctha)

Stage 1 Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Sharan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen chiptuning.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

tuning Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Sportiever karakter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA), en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Gebruik van goede Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) tuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA)
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA)
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA)!

Stage 2 Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA). Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Volkswagen Sharan 1.4 TSI 150pk (CTHA) ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.