Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen scirocco 2.0 tsi r 280pk

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 280pk 310pk +10.7%
Koppel 350nm 450nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder rijdt door Volkswagen Scirocco tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk chiptuning:​​

 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Mooier geluid uit uw Volkswagen
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk.

Veilige chiptuning

 • Een back-up van de oude staat
 • De beste Volkswagen Sciroccotuning software in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk!

Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Specialistische Volkswagen Scirocco 2.0 TSI R 280pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Lexus tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.