Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen scirocco 2.0 tsi 210pk

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 260pk +23.8%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Scirocco vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Scirocco door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Scirocco heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk veel lekkerder gaat door tuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk. Je Volkswagen Scirocco zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk​
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tunen Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk waarborgen. Zonder uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk. Via deze manier moet je zelfs de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 210pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.