Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen scirocco 2.0 tsi 180pk

Stage 1 Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 275pk +52.8%
Koppel 320nm 450nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw Volkswagen Scirocco is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Scirocco een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk gaat u merken dat uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk veel lekkerder gaat door tuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk kan worden!
 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk chiptuning bestanden

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk is de meest gevraagde methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk.

Specialistische Volkswagen Scirocco 2.0 TSI 180pk ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.