Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen scirocco 1.4 tsi 160pk (cthd-ctka)

Stage 1 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 200pk +25%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Scirocco is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Scirocco vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto tuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA). Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer performance
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA).

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA). Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • De beste Volkswagen Sciroccotuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA)

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA).

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA)

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) chiptuning. Je Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160pk (CTHD-CTKA) chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.