Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.6 tdi 95pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 145pk +52.6%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Polo zult u merken dat uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk veel lekkerder gaat door chip tuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk. Je Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningVolkswagen Polo 1.6 TDI 95pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Volkswagen Polotuning files in gebruik
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk. Hierbij pas je de Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk ook verscheidene andere software modificaties voor Volkswagen Polo 1.6 TDI 95pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Fiat ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.