Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.4 tsi blue gt 140pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 190pk +35.7%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Polo is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Polo vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen Polo door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de tuning Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk chiptuning:​​

 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Beter geluid
 • Meer plezier ​
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chippen Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door

 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk chiptuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk ECU programmatuur kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk chiptuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Polo 1.4 TSI Blue GT 140pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.