Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.4 tdi 105pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 130pk +23.8%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen Polo is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer performance
 • Comfortabeler rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Polo 1.4 TDI 105pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.