Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.2 tsi 90pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 1197 CC
Type ecu Bosch MED17.5.25 & Siemens/Continental Simos 10 & Siemens/Continental SIMOS 11.1 & Temic DQ200
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 71,0 X 75,6 mm
Motornummer CBZ

Volkswagen tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Polo is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Polo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chip tuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Polo meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Polo 1.2 TSI 90pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat
 • Gebruik van goede tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Verschillende vormen Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk is een geliefde manier om je Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk ECU software inzicht

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Polo 1.2 TSI 90pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.