Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.2 tsi 110pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 175nm 235nm +34.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Volkswagen Polo tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk chiptuning:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier ​
 • Harder geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Polo 1.2 TSI 110pk?​

Bij stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk wordt!

Methodes voor Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk is een populaire manier om je Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Polo 1.2 TSI 110pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.