Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen polo 1.0 tsi 115pk

Stage 1 Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 140pk +21.7%
Koppel 200nm 240nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk auto kan doen:

De ecu software van uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Volkswagen Polo tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Polo veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer koppel
 • Geluid klinkt harder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​
 • Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede accu voeding gedurende het tunen

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Polo 1.0 TSI 115pk haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.