Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0i 8v 115pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 125pk +8.7%
Koppel 172nm 187nm +8.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk auto kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Passat / Magotan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je Volkswagen Passat / Magotan met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Passat / Magotan veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer performance
 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk.

Veilige chiptuning

 • Gebruik van goede tuning files
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk auto.

Zo doen wij naast Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0i 8v 115pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.